Vacature Starbucks Culemborg

Home » Vacature Starbucks Culemborg

Temko B.V. biedt een vacature om te komen werken bij Starbucks bij het tankstation in Culemborg. Dit tankstation beschikt over ene leuk en gezellig team waarbij we op zoek zijn naar een nieuwe aanwinst. Ontdek de mogelijkheden voor jou en solliciteer vandaag nog op de vacature bij Starbucks.

Op zoek naar een leuke baan?!

 Doorgroeimogelijkheden
 Meerdere horecafuncties
 Vol-en deeltijds banen

Solliciteer direct

Solliciteer op de vacature bij Starbucks in Culemborg

Wanneer je wilt werken in Culemborg, bieden wij een vacature bij Starbucks. Bij deze baan combineer je je passie voor het maken van heerlijke koffie met sociale vaardigheden. Klantvriendelijk staat voorop bij deze functie. Jij zorgt ervoor dat mensen hun reis voortzetten met een lekker drankje. Wij bieden zowel fulltime als parttime vacatures bij Shell. Op deze manier vind je dus altijd een baan die bij jou past. Wacht niet langer en geef je carrière vandaag nog een boost door te solliciteren bij Starbucks.

Kom werken bij Starbucks In Culemborg en versterk een leuk team

Kom werken bij Starbucks in Culemborg en solliciteer meteen op de vacature. Wanneer je meer informatie wenst of vragen hebt over deze functie, neem je contact op met ons. Wij helpen je graag een goed beeld te geven van de functie zodat jij de geschikte baan vindt die helemaal bij je past.

* indicates required field

Acceptable file types: doc,docx,pdf.
Maximum file size: 4mb.