Een tankstation met veel openstaande vacatures

Home » Een tankstation met veel openstaande vacatures

Wanneer je graag wilt werken bij een tankstation, hebben wij verschillende geschikte vacatures. Temko B.V. uit Groesbeek, nabij Nijmegen, biedt een breed aanbod aan vacatures om te gaan werken bij een tankstation. Neem dus snel een kijkje tussen onze tankstation vacatures en voor je het weet werk je bij een tankstation bij jou in de buurt.

Op zoek naar een leuke baan?!

 Doorgroeimogelijkheden
 Meerdere horecafuncties
 Vol-en deeltijds banen

Solliciteer direct

Als je wilt werken bij een tankstation, vind je hier de leukste vacatures!

Wij bieden verschillende vacatures wanneer je wilt werken bij een tankstation. Wij bieden zowel fulltime als parttime mogelijkheden. Temko B.V. biedt leuke functies wanneer je wilt werken in Culemborg, bij bijvoorbeeld een tankstation. Wil je graag extra geld verdienen naast je studie, dan bieden wij diverse leuke bijbanen in Den Bosch en omgeving. Het enige wat je nodig hebt is affiniteit met werken en klantvriendelijkheid. Beschik je over deze twee eigenschappen? Start dan vandaag nog jouw sollicitatieproces!

Ben jij de echte horecatijger die wij zoeken: bekijk de tankstation vacatures?

Een tankstation is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij werken in de horeca, maar niks is minder waar. Wij zoeken echte doorzetters die altijd klaar zijn om mensen te voorzien van een heerlijk broodje voor onderweg of het bereiden van de benodigde bak koffie. Je vindt bij ons verschillende soorten vacatures wanneer je wilt werken bij een tankstation. Zie jij jezelf wel werken bij een van onze vestigingen? Geef vandaag nog jouw carrière een boost en solliciteer direct!

Ontdek de vele mogelijkheden die wij je bieden

Ben je ondertussen razend enthousiast geworden door onze vacature om te werken bij een tankstation? Vind een tankstation bij jou in de buurt en start je sollicitatieproces. Neem contact op met ons wanneer je vragen hebt of meer informatie wenst. Ons bedrijf uit Groesbeek, in de omgeving van Nijmegen, staat altijd voor je klaar om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn!

* indicates required field

Acceptable file types: doc,docx,pdf.
Maximum file size: 4mb.