Functies Shell station

Temko B.V. regelt voor verscheidende Shell tankstations de horeca en heeft hiervoor dan ook een breed aanbod vacatures. Lijkt jou het leuk om te werken bij een Shell verkooppunt, bekijk dan direct onze vacatures en ontdek een Shell shop bij jou in buurt. Word de nieuwe trots van ons team en meld je gelijk aan. Solliciteren bij Shell was nog nooit zo gemakkelijk: vul het online formulier in en kom werken bij een pompstation bij jou in de buurt.

Werken bij Shell pompstation met verkooppunt kan eenvoudig met onze vacatures

Wanneer je wilt werken bij Shell, hebben wij verschillende vacatures openstaan. Wacht niet langer om te solliciteren op een van de vele mogelijke functies bij een Shell pompstation met shop bij jou in de regio. Als je bij een Shell pompstation komt werken kom je in een ontzettend leuk team terecht, ongeacht waar je gaat werken of wat je functie is. Zoek je bijvoorbeeld een bijbaan in Culemborg of regio? Geen probleem! Wij bieden verschillende functies aan, zoals een vacature als barista. Ook dat hebben wij tussen ons brede aanbod. Kom werken bij een Shell pompstation in jouw omgeving en laat je verbazen door de vele vacatures waar je uit kunt kiezen.

Wacht niet langer met solliciteren en kom werken bij Shell

Werken bij een Shell pompstation met shop is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je op zoek bent naar vacatures voor een verkooppunt. Maar het is toch echt mogelijk! Bij de tankstations die wij voorzien van horeca zijn eindeloos veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld gaan werken bij de bakkerij in Den Bosch maar je kunt ook terecht bij de Starbucks in Zaltbommel. Bij Temko B.V. kun je eenvoudig solliciteren bij een van de vele vacatures bij de juiste Shell shop voor jou, je hoeft alleen maar te kijken.

Werken bij een Shell pompstation: vacatures vind je hier!

Als je woonachtig ben in Brabant of Gelderland kun je bij ons altijd wel een geschikte vacature vinden. In Den Bosch vind je bijvoorbeeld Shell de Petelaar waar verschillende vacatures openstaan. Bekijk onze vacatures en wacht niet langer met solliciteren op een leuke functie bij Shell.

Solliciteer direct en gemakkelijk online

Sta jij te popelen om te gaan werken bij een van onze Shell-vestigingen? Wacht dan niet langer en grijp deze uitgelezen kans! Bekijk het aanbod aan vacatures en kom werken bij Shell. Vul eenvoudig het contactformulier in via onze website en voor je het weet ben jij al aan het werk!