Barista

Word barista en bekijk onze vacature

Als je graag barista wilt worden, bieden wij je de juiste vacature. Temko B.V. uit Groesbeek, nabij Nijmegen, biedt een breed aanbod aan vacatures binnen de horeca. Deze vacatures zijn voor verschillende tankstations in Gelderland en Brabant. Bekijk al onze vacatures en vindt de baan die helemaal bij je past.

Word barista en vind de leukste vacature hier

Wil jij graag een baan als barista en zoek je een passende vacature? Je zoektocht eindigt hier! Wij bieden namelijk een vacature om te werken bij Starbucks. Deze vacature is perfect wanneer je als barista ervan houdt om heerlijke koffie te maken en tegelijkertijd sociaal om te gaan met klanten. Daarnaast bieden wij nog vele andere vacatures binnen de horeca. Op deze manier vind je altijd wel een geschikte vacature die bij je past. Wacht niet langer en geef je carrière een boost!

Eén klik en solliciteer meteen

Wil je graag werken in een koffiezaak en ben je op zoek naar een leuke vacature als barista? Gebruik dan jouw enthousiasme en klantvriendelijkheid voor het goede en zorg dat alle klanten met een grote glimlach de zaak verlaten. Solliciteer eenvoudig via onze website. Als je nog vragen hebt mag je altijd contact met ons opnemen.