Functies Starbucks

Heb je altijd al willen werken bij Starbucks? Dan heeft Temko B.V. de uitgelezen kans voor jou! Je kunt nu solliciteren bij Starbucks de Lucht West en Zaltbommel. Wij zijn bij deze twee tankstations op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers. Ben je op zoek naar een leuke baan met leuke collega’s en heb je een affiniteit met koffie? Kom dan solliciteren bij Starbucks in Lucht West of Zaltbommel.

Solliciteren en werken bij Starbucks in Zaltbommel en de Lucht West

Wanneer je wilt werken bij Starbucks kun je solliciteren bij onze vestigingen in Zaltbommel en de Lucht West. Temko B.V. verzorgt voor verschillende tankstations in Brabant en Gelderland de horeca. Ben jij een gemotiveerde koffie liefhebber en zou je graag willen werken bij Starbucks? Kom dan solliciteren op de barista-vacature bij de Starbucks de Lucht West of Zaltbommel. Neem een kijkje tussen de vacatures en solliciteer meteen bij een van onze vestigingen.

Profiteer van doorgroeimogelijkheden als je komt werken bij Starbucks

Bij Starbucks in de Lucht West en Zaltbommel is het mogelijk om te solliciteren en te werken. Je voornaamste taak bestaat uit het brouwen van overheerlijke koffie. Ook zitten er doorgroeimogelijkheden verbonden aan deze functie. Denk bijvoorbeeld aan doorgroeien tot shift supervisor. Hierbij krijg je de verantwoordelijkheid om te zorgen dat doelstellingen behaald worden. Ben jij de gedreven horecatijger die wij zoeken? Bekijk dan onze vacature bij Starbucks in Culemborg of andere vestigingen.

Kom werken bij Starbucks

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen over de mogelijkheden die Temko B.V. voor jou heeft? Waar wacht je dan nog op! Solliciteren op een van de functies bij Starbucks de Lucht West of Zaltbommel doe je heel eenvoudig online. Voor je het weet begroeten wij jou als onze nieuwe collega! Voor vragen of meer informatie neem je contact met ons op. Wij helpen je graag verder.