Shell De Lucht West

Als je wilt werken in Shell de Lucht West, hebben wij verschillende vacatures openstaan. Temko B.V. voorziet onder andere de horeca van dit tankstation waarbij we altijd op zoek zijn naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Zie jij jezelf al werken in Shell de Lucht West? Bekijk dan snel de mogelijkheden.

Lucht-West-Starbucks-on-the-go

Werken in Shell de Lucht West

Kom werken in Shell de Lucht West als je op zoek bent naar een leuke bijbaan. Wij hebben verschillende vacatures openstaan, zoals werken bij de bakker bij Shell de Lucht West. Op deze manier voorzie je klanten ven heerlijke verse broodjes, koffie en diverse sappen voor onderweg. Om mensen blij te laten vertrekken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven medewerkers. Herken jij jezelf in deze functie? Wacht dan niet langer om te komen werken in Shell de Lucht West.

De Shell Recharge App kunt u hier downloaden

24 7 square pictogramDeli2go pictogramVlaamse frietVert 2theloo_logoWiFi pictogramAdBlue pictogramLPG pictogramverantwoord-frituren-logo

Werken in een leuk en gemotiveerd team bij de Lucht West

Werken in Shell de Lucht West brengt vele voordelen met zich mee. Je bent niet alleen werkzaam binnen de horeca, je bent ook in contact met klanten. Hiervoor is het belangrijk dat je sociale vaardigheden bezit. De keuze is reuze wanneer je bij Shell komt werken. Bekijk alle tankstation vacatures en kies welke baan het meest bij je past. Geef vandaag nog jouw carrière een boost en start je sollicitatieproces naar een geschikte baan.

Ontdek alle vacatures online en solliciteer meteen

Shell de Lucht is op zoek naar gedreven medewerkers om het enthousiaste team te versterken. Lijkt het je wel wat om te werken in de Lucht West? Wacht dan niet langer en solliciteer door het online contactformulier in te vullen. Ook is het mogelijk contact met ons op te nemen bij vragen of behoefte aan meer informatie.

Shell De Lucht West
Rijksweg A2 West nr.2b
5314 LJ BRUCHEM
Tel. 0418 – 642258

Openingstijden:
7 dagen per week 24 uur

Facebook-logo-SQ-kl Bezoek ons op Facebook

De-Lucht-West--leukste-bakkerij

Roadsign De Lucht West