Parttime Shell vacature

Home » Parttime Shell vacature

Als je op zoek bent naar een baan als parttime Shell-medewerker, hebben wij een geschikte vacature in de omgeving van Culemborg. Wij verzorgen de horeca bij meerdere tankstations in de omgeving van zowel Gelderland en Brabant. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers die ons helpen. Herken jij jezelf hierin? Werp een blik op onze vacatures en kies uit een breed aanbod. Verdien geld bij en solliciteer op een vacature als parttime Shell-medewerker in Culemborg.

Op zoek naar een leuke baan?!

 Doorgroeimogelijkheden
 Meerdere horecafuncties
 Vol-en deeltijds banen

Solliciteer direct

Een leuke parttime Shell vacature bij jou in de buurt

Wij zijn op zoek naar een parttime Shell-medewerker in Culemborg en hebben hiervoor een vacature openstaan. Heb jij tijd over naast school, sporten en afspraken en wil je graag bijverdienen? Dan is de functie als parttime Shell-medewerker in Culemborg echt iets voor jou. Daarnaast bieden wij ook een vacature bij Starbucks. Dit is een geschikte baan als je houdt van koffie en sociale contacten. Wil je wat uitgebreider bezig zijn met eten en drinken? Dat is mogelijk bij een van onze Deli2go-vestigingen. Naast dat je bij ons de perfecte bijbaan vindt, vind je ook vacatures als shift-supervisor. Bekijk al onze vacatures en kies de vacature die het meest geschikt is voor jou.

Ontdek de mogelijkheden bij jou in de buurt

Temko B.V. biedt altijd de geschikte vacature als parttime Shell-medewerker in Culemborg. De ideale baan, als je woonachtig bent in Gelderland of Brabant, vind je bij ons. Solliciteer bij een horeca-afdeling van een Shell-vestiging bij jou in de beurt. Solliciteer online op je favoriete functie. Voor vragen of meer informatie neem je contact op met ons.

* indicates required field

Acceptable file types: doc,docx,pdf.
Maximum file size: 4mb.