Parttime Shell-medewerker Culemborg

Home » Parttime Shell-medewerker Culemborg

Temko B.V. uit Groesbeek biedt verschillende vacatures aan, waaronder een vacature om als parttime Shell-medewerker aan de slag te gaan bij Shell Laponder in Culemborg. Heb jij altijd al in de horeca willen werken? Dan zijn onze vacatures precies degene die je hiervoor zoekt. Ontdek vandaag nog ons volledige aanbod en ga als parttime Shell-medewerker aan de slag bij Shell Laponder in Culemborg.

Op zoek naar een leuke baan?!

 Doorgroeimogelijkheden
 Meerdere horecafuncties
 Vol-en deeltijds banen

Solliciteer direct

Werken als parttime Shell-medewerker bij Shell Laponder in Culemborg

Als parttime Shell-medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende dingen. Zo ben je niet alleen de lekkerste broodjes aan het bereiden, maar je brouwt ook nog eens de beste koffie. Je kunt bijvoorbeeld ook werken als Starbucksmedewerker. Jij bent een horecatijger die het beste voor de klant wilt. Werk je graag in een omgeving met veel sociaal contact? Dan is de baan als parttime Shell-medewerker helemaal jouw ding. Ontdek vandaag nog het volledige aanbod bij Temko B.V.

Informeer naar de mogelijkheden

Heb je interesse om als parttime Shell-medewerker aan de slag te gaan bij Shell Laponder in Culemborg? Wacht dan niet langer en informeer vandaag nog bij ons naar de mogelijkheden. Hiervoor neem je snel en gemakkelijk contact met ons op. Ben je benieuwd naar een van onze parttime Shell-vacatures bij een van onze andere vestigingen? Ook hierover vertellen wij je graag meer.

* indicates required field

Acceptable file types: doc,docx,pdf.
Maximum file size: 4mb.